14 листопада 2018 року в Ржищівському будівельному технікумі була проведена конкурсно-розважальна програма присвячена Дню студента «Я – студент, і цим пишаюся!».

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта.

Тож нашим студентам було запропоновано провести яскраво та весело це свято. Конкурсно-розважальна програма складалася з таких конкурсів:

  1. Привітання
  2. Склади слово
  3. Як не з’їм, то понадкушую
  4. Привітання-римування
  5. Музичний конкурс

А ще родзинкою нашого заходу, стала трансляція перевірки Ревізора. Напередодні свята СтудРевізор відвідував студентські кімнати у гуртожитку нашого закладу та перевіряв їх на чистоту, і відповідно вручив таблички «РЕВІЗОР РЕКОМЕНДУЄ» та «РЕВІЗОР НЕ РЕКОМЕНДУЄ», а ще заохочувальні призи: засоби для підтримання чистоти у кімнаті.

Всіх студентів технікуму привітала із їхнім професійним святом голова студентського самоврядування Погребна Владислава. Ну і звичайно команди, які приймали участь у конкурсно-розважальній програмі отримали приємні подарунки.

А ввечері на наших веселих та завзятих студентів чекала стилізована дискотека 80-90х.

Отже, вітаємо всіх студентів із Міжнародним днем студента! Бажаємо їм успіхів у навчанні, вдало зданої сесії «без хвостів» та чудового настрою!!!!!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР